Belföld

Tony Curtis és Baumgartner Zsolt reklámozza Magyarországot

Előreláthatóan még az idén Tony Curtis szereplésével elsősorban az Egyesült Államokban és Angliában Magyarországot népszerűsítő reklámfilmek lesznek láthatóak a tévécsatornákon - nyilatkozta a Napi Gazdaságnak Galla Gábor, a Magyar Turizmus Rt. vezérigazgatója.

Elsősorban a történelmi tájakra és a hungarikumokra, így például a tokaji borokra koncentrálnak a spotok elkészítésekor. A vezérigazgató hozzátette: a magyar származású színész ingyen vállalta a szereplést, s vélhetően októberben vagy november elején érkezik Budapestre. Arról azonban Galla nem kívánt nyilatkozni, hogy a filmek sugárzására mennyit fordítanak, erről ugyanis még nincs végleges döntés.

Tony Curtisen kívül Baumgartner Zsolt is feltűnhet majd a Magyar Turizmus Rt. egyéb kampányaiban. A társaság ugyanis a versenyzővel ez év végéig szóló szerződést kötött (ennek összegéről sem kívánta lapunkat tájékoztatni a vezérigazgató). Ha Baumgartner állandó versenyzői vagy tesztpilótai állást kapna a Forma-1-ben – fűzte hozzá Galla Gábor -, akkor januárban szinte bizonyosan meghosszabbítják a szerződést.


 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik