Belföld

Kovács László vezeti az MSZP Európa Parlamenti listáját

Kovács László pártelnököt kérte fel az MSZP országos elnöksége a jövő évi európai parlamenti (EP) választásokon a pártlista vezetésére; Kovács László egyelőre nem adott választ a felvetésre - mondta Nyakó István, az MSZP szóvivője a szocialista párt országos elnökségének keddi ülésén történtekről tartott budapesti sajtótájékoztatón.

“Az EP-választásokra az MSZP hattagú országos választási bizottságot állít fel, a jövő tavasszal induló kampány egészének irányításával Tóbiás József pártigazgatót bízták meg” – jelentette be Nyakó István a szerdai sajtótájékoztatón.

Az ülésen Baráth Etele, a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára közölte: jövő januártól újjáalakul a Nemzeti Fejlesztési Hivatal, amely ezentúl parlamenti ciklusokon átívelve alakítja ki Magyarország valamennyi fontos fejlesztési tervét.

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.