Belföld

Együttműködés a Konica Minolta és a HP között

24.hu
24.hu

2003. 09. 02. 12:22

A Konica Minolta Holdings és a Hewlett-Packard Co. együttműködési megállapodást kötött egymással. A megállapodás keretében a japán Konica Minolta szállítja majd a digitális és multifunkcionális másológépeket a HP-nak, melyek csatlakoztathatók lesznek a HP hálózati környezetéhez. A tervek szerint termékek szállítása 2003 őszén fog megkezdődni. A HP a saját értékesítési hálózatán és brandjén keresztül értékesíti a termékeket, kiegészítve azokat saját szoftverbázisával és elektronikus ellenőrző rendszerével. Az új szövetség lehetőséget nyújt a HP számára, hogy kiterjessze lehetőségeit és belépjen digitális és multifunkcionális másológépek piacára. Az első évben – a tervek szerint – 10 milliárd jent, azaz 85,2 millió dollárt érhet el az értékesítés.
A Konica Minolta további együttműködési lehetőségeket keres a HP-val a kutatás és fejlesztés területén. A Konica és a Minolta augusztus eleji egyesülése óta ez az együttműködés az első látványos stratégiai eredmény.
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.