Belföld

Forgalmi változások a Budapest Parádé miatt

Lezárják a fővárosi Felvonulási teret a Budapest Parádé rendezvénye miatt péntek reggel 8 órától vasárnap délig; ezalatt parkolni sem lehet majd a téren - tájékoztatták a szervezők az MTI-t csütörtökön.

A felvonulás rendezőinek közlése szerint lezárják a közúti forgalom elől a Dózsa György út Felvonulási tér felőli külső sávját pénteken reggel 6 órától.

A rendezvény napján, szombaton lezárják a forgalom elől az Andrássy utat 12 és 19 óra között, és ezen idő alatt tilos lesz parkolni az Andrássy úton és az Oktogonon. Szintén lezárják a Dózsa György utat és Hősök terét szombaton 14 és 24 óra között.

“A rendezvény ideje alatt a kisföldalatti sűrűbben jár, az Andrássy utat érintő járatok módosított útvonalon közlekednek” – közölték a szervezők.

Szombaton negyedik alkalommal indul útjára a Budapest Parádé; a tavaly több mint félmillió látogatót számláló rendezvény az idén 14 órakor indul az Erzsébet térről, a központi ünnepség pedig a Hősök tere, a Felvonulási tér illetve az Andrássy út egy részének 44 pontján zajlik.


 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik