Belföld

Budapest Parádé 130 millióért

Az összesen 130 millió forint költségvetésű Budapest Parádé (BPP) és BPP Bónusz augusztus 23-i rendezvényeire félmillió látogatót várnak. A nyolc szponzor 120 millió forintot biztosít, a többit az afterpartyk bevételeiből finanszírozzák - számolt be a Napi Gazdaság.

Összesen 47 kamion vesz részt a felvonuláson, ezek felét különböző klubok, művelődési intézmények, 17-et a média képviselői, a továbbiakat pedig baráti társaságok indítják.

Az újdonságok közé tartozik a Hősök terén felállított 50 négyzetméteres videofal, melyen az egyes helyszínek élő képeit láthatja a majd közönség, a 16 fényágyú, melyek három színpadról működnek és a szoborcsoport mögötti lézershow. Az esti tűzijáték 4 millió forintba kerül. A legnagyobb utóbulin, a BPP Bónuszon 10 nemzetközi alakulat is fellép, gázsijuk 1 és 3 millió forint között mozog. A helyszín biztosítása a költségek 20 százalékát viszi el, az In-Kal Security 800 fővel lesz jelen. A rendőrség 300 fővel képviselteti magát, ez a szervezők 7 milliójába kerül.


 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik