Belföld

Négycsillagos hotel épült Karlovácon

Új exkluzív szálloda épült a horvátországi Karlovácon a háborúban lerombolt Hotel Korana helyén.

A négy folyó – Kupa, Korana, Dobra és Mrežnica találkozásánál fekvő történelmi kisvárosban, Karlovacban megnyitotta kapuit a négycsillagos Korana Srakovic szálló. Az exkluzív hotelt rekord idő alatt, kevesebb mint kilenc hónap alatt húzták fel az 1906-ban épült régi hotel Korana helyén. A Hotel Koranát a Honvédő háborúban rombolták le, az új luxus szállót pedig tradicionális építészeti elemekkel az a Srakovic család építtette, amely már hosszú évek óta foglalkozik vendéglátással.


A Korana folyó partján, egy parkban lévő szálloda 15 kétágyas szobával és három apartmannal rendelkezik. Minden szoba légkondicionált, Internet csatlakozási lehetőséggel, SAT TV-vel és mini bárral felszerelt. Elsősorban konferenciák, üzleti megbeszélések és prezentációk megrendezésére alkalmas a korszerűen felszerelt “Mrežnica” multimédiás terem, amely mint egy 230 fő befogadására alkalmas. A gazdag gasztronómiai kínálatról elsőrangú séfek gondoskodnak, így a “Dobra” étterem kínálatában ínycsiklandó vad- és tengeri, illetve helyi
jellegű ételspecialitásokat találhatunk. A vendégek betérhetnek a “Kupa” tavernába is, ahol remek koktélokkal, édességekkel és helyben sütött péksüteményekkel várják őket. A turisták fáradalmaikat a wellness központ szaunájában, szoláriumában vagy egy jó masszázs mellett pihenhetik ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik