Belföld

Félmilliárd forint kormányzati kommunikációra

A Miniszterelnöki Hivatalban működő Kormányzati Kommunikációs Központ 2003. július 16-án tette közzé a Közbeszerzési Értesítőben hirdetmény közzétételével indított tárgyalásos közbeszerzési eljárásának részvételi felhívását.

Az összesen bruttó 500 millió forint értékben kiírt eljárás során olyan vállalkozók kiválasztására kerül sor, amelyek a kormányzati kommunikációs kampányok tervezésében és lebonyolításában vesznek részt.

A szakmai alkalmassági feltételek mellett a közösen pályázó vállalkozásoknak 2001-re és 2002-re vonatkozóan együttesen legalább nettó 500 millió forint árbevételt kell igazolniuk. A feladatok és az ezzel kapcsolatos követelmények részletes felsorolását – tájékoztató jelleggel – az MKGI által díjmentesen biztosított segédlet tartalmazza, amelyet a Közbeszerzési Értesítőben megadott helyen és időben vehetnek át az érdeklődők. A részvételre jelentkezők közül a Kormányzati Kommunikációs Központ vezetőiből, illetve szakmai szövetségek képviselőiből álló bírálóbizottság augusztus elején választja ki azt az öt részvételre jelentkezőt, akiket részletes ajánlatuk elkészítésére kér fel.

A közbeszerzési eljárás során a Kormányzati Kommunikációs Központ kiválasztja azt a vállalkozást, amely a későbbiekben reklámügynökségi, rendezvényszervezői és médiavásárlói feladatokat lát el.


 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik