Belföld

Megnyílik a Mol ötvenedik romániai benzinkútja

admin
admin

2003. 07. 09. 14:16

A MOL Csoport a Tempo Plus üzemanyagmárkát romániában is bevezeti. Az új üzemanyagok a legszigorúbb környezetvédelmi feltételek betartása mellett növelik a gépkocsi teljesítményét. "Közép-Európa vezető olajipari cégéhez méltóan nagymértékű beruházásokat hajtottunk végre annak érdekében, hogy finomítónkat korszerűsítsük és kifejlesszünk egy új termékcsaládot, mely magasabb teljesítményre ösztönzi a gépjárműveket" - mondta Mosonyi György, a MOL Csoport vezérigazgatója.

“Örömmel tölt el bennünket, hogy most már a romániai fogyasztóknak is magasabb kényelemérzetet adó szolgáltatásokat nyújthatunk, olyan üzemanyagok által, melyek autójukat is jobb teljesítményre ösztönzik.” A legújabb szintetikus adalékcsomag felhasználásával gyártott TEMPO család a legszigorúbb 2005-ös EU környezetvédelmi és minőségi követelményeknek felelnek meg és a World-Wide Fuel Charter (Nemzetközi Üzemanyag Szabályzat) legmagasabb minősítését kapták meg.

A korábbi román piaci tesztelés azt jelezte, hogy a romániai autósok nagyra értékelik a TEMPO családot, mely növeli a motor erejét, csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, és miközben minimalizálja az autó fenntartási költségeit, meghosszabbítja a gépkocsi élettartamát. A tesztelés eredményeképpen ma már a MOL Románia teljes hálózata forgalmazza az egész termékcsaládot. Minden egyes terméket a MOL Dunai finomítójának legkorszerűbb technológiájával gyártanak. Ez a finomító jelenleg Közép-Kelet-Európa egyik legfejlettebb üzeme, melyet 2001-ben a Nemzetközi Finomító Társaság az Év Finomítójának választott.

“Az új termékcsalád bevezetése megint csak azt mutatja, hogy a MOL hozzájárul a román üzemanyag piac állandó fejlesztéséhez.” – mondta Dr. Szórád József, a MOL Csoport Lakossági Szolgáltatások Divízió Ügyvezető Igazgatója. “Az új üzemanyag bevezetése egybeesik a MOL Románia 50. kútjának megnyitásával, ami bizonyítja elkötelezettségünket a XXI. század követelményei iránt, mind technológiánk fejlettségét, mind szolgáltatásaink magas színvonalát.”

Az új MOL kút Bukarestben a 13 Septembrie és a Sebastian sugárút sarkán található. “Az egész TEMPO Plus családot importáljuk és mindegyik üzemanyagot a RAR (Román Gépjármű Nyilvántartás) honosította Romániában.” – mondta a MOL Románia ügyvezető igazgatója, Kosza Aliz. “A TEMPO Plus üzemanyagokat magas teljesítményükhöz képest kedvező áron forgalmazzuk. Az új üzemanyagok kiválóan alkalmazkodnak mind az újabb, mind a régebbi gépjárműtípusokhoz.”

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.