Belföld

INA-privatizáció: visszaszámlálás

admin
admin

2003. 07. 08. 11:49

Tíz napon belül elkel az INA - írta keddi számában a Vecernji list című zágrábi újság.

A legnagyobb példányszámú horvát napilap szerint csütörtökön
délután három órakor, a kötelező végső ajánlatok nyilvánosság előtti felbontásakor kiderül: ki mit kínál a horvát kőolaj- és
földgáz-ipari vállalat egy részvénnyel több mint 25 százalékáért, és a horvát kormány tíz napon belül pontot tehet a magyar Mol Rt., az osztrák OMV és az orosz Rosznyeft versenyfutása végére.


Ivica Racan miniszterelnök elnökletével hétfőn az INA
privatizálási tanácsa újabb ülésen véleményezte a pályázó stratégiai partnerjelöltek utólagos észrevételeit – írta a lap. Nem hivatalos forrásokból szerzett értesüléseire hivatkozva hozzáfűzte, hogy inkább csak technikai jellegű megjegyzésekről volt szó, amelyek azonban hatással lehetnek a vételárajánlatra, mert gyakorlatilag csökkentik a vevő kockázatát. A tanács engedett valamit eddigi álláspontjából és a kormány hajlandó vállalni az INA privatizálás előtti esetleges költségeit. Módot találtak az osztalék egy részének évenkénti folyamatos folyósítására is a hároméves határidőn belül és megegyeztek abban, hogy az új tulajdonosnak az eddig javasolt 1 helyett 2 helye lesz a cég 7 fős igazgató és felügyelő bizottságában.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.