Belföld

Csemege-Match + Profi = Match

Vincent Roussel, a Csemege-Match Kereskedelmi Rt. elnök-vezérigazgatója cége és a Profi Magyarország Rt. központi gyűlésén bejelentette, hogy 2004 végétől a Csemege-Match és a Profi a két áruházlánc összes boltját Match néven üzemelteti.

Vincent Roussel bejelentése szerint 2003 végéig a Csemege-Match Kereskedelmi Rt.-hez tartozó 113 Smatch szupermarketet Match szupermarketté, ezt követően pedig az összes Profi diszkontot Match üzletté alakítják át. A projekt befejezése 2004 végére várható, amikor a Match hálózat 201 szupermarketből áll majd. Jelenleg Magyarországon 20 Match szupermarket és 68 Profi bolt található.

A Match áruházlánc kiterjesztésével párhuzamosan, a Csemege-Match Rt. marketing és kereskedelmi igazgatósága teszt-boltok indítását tervezi. A projekt keretében 4 Smatch és 3 Profi boltot Match bolttá alakítanak annak érdekében, hogy az új marketing koncepció működését a gyakorlatban is tanulmányozzák. A 7 tesztbolt számára külön katalógust, választékot, polctükröt állítottak össze, s ezen üzletek szlogenje is különbözik majd a többi Match üzletétől. A teszt eredménye 2004 márciusában lesz ismert.

A Csemege-Match Kereskedelmi Rt.-hez tartozó 12 C&C Alfa áruházat, a központi infrastruktúra igénybevétele mellett (központi igazgatóságok, irodaház, központi raktár) autonóm irányítás alá vonják. Az Alfa láncot egy külön, erre a feladatra kinevezett igazgató irányítja majd.

Pierre Destrais, aki 1996-2003 között a Profi Magyarország Rt. vezérigazgatói posztját töltötte be, 2003. augusztus 4-től a Provera beszerzési központ (a Cora, a Csemege-Match Rt. és a Profi Rt. közös beszérzési központja) vezetője lesz.

2003 augusztusától Vincent Roussel a Csemege-Match Kereskedelmi Rt. elnök-vezérigazgatói feladatain felül a Profi Magyarország Rt. vezérigazgatói teendőit is ellátja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik