Belföld

Az IBM 10 millió dollárral támogatja a független szoftvergyártó közösséget

Az IBM 10 millió dollárt fektet a független szoftvergyártókat (ISV) EMEA-szinten támogató tevékenységekbe azzal a céllal, hogy előmozdítsa az IBM eServer iSeries termékskála új és modernizált alkalmazásainak értékesítését.

Mindez egyenes folytatása egy immár két éve tartó, több millió dolláros világméretű programnak, melynek célja az eServer iSeries alkalmazás-portfólió modernizálása és további erősítése – adta hírül sajtóközleményben az IBM.

Az egyik ilyen kezdeményezés a Galaxy Solution Programme (www-922.ibm.com/galaxy), amely közös marketinghez biztosít finanszírozást az ISV-partnereknek e-kompatibilis eServer iSeries üzleti megoldások kialakításához, melyek lehetnek új, portolt vagy modernizált üzleti alkalmazások. Ezen túlmenően az IBM a Demonstration and Development program keretében támogatja az ISV-k saját alkalmazásainak fejlesztését is, melynek során specifikus eServer iSeries gépeket ad lízingbe a független szoftverszállítóknak kedvezményes áron, 24 hónapra. Az eServer iSeries iránti kereslet növekedésének eredményeként csak 2003. első negyedévében az IBM már 75 iSeries-szervert szállított az ISV-közösség tagjai részére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik