Belföld

Ne habozzon, bobozzon!

A téli-tavaszi hónapokban is bárki felülhetett a Balatonfűzfőn felépített bobpálya járgányaira, de az igazi szezon a fürdőidénnyel egyidőben köszöntött be. A balatonfűzfői uszoda tőszomszédságában kiépített 800 méter hosszú pályán mindenki bekapcsolódhat a száguldozás örömébe.

Összesen 33 darab, műszakilag teljesen megbízható kétszemélyes bob áll az oda látogatók rendelkezésére. A pálya szintkülönbsége 39 méter és az izgalmakat fokozza a 15 méter hosszúságú alagút is.


A különleges biztonsági megoldásoknak köszönhetően a legfélősebbek is beülhetnek a bobokba. A beépített különleges fékeket bárki maga kezelheti, de ha időközben megfeledkezne a fékezésről, akkor sincs baj, mert akkor beavatkozik az automata fék, amelyik visszafogja a száguldó járművet.


A kacskaringós bobpálya nagy erőpróbát jelent minden résztvevőnek, de a hosszú sorok azt bizonyítják, hogy idős és fiatal egyaránt kedveli a síneken való száguldozást.


És a balatoni főszezon közeledtét jelzi a megváltozott órarend is, hiszen most már este 10 óra után is működik a bobpálya.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik