Belföld

Új show a tv2 műsorán – milliomosné kerestetik

Új, romantikus showműsort indít útjára ősszel a tv2; A Nagy Ő (The Bachelor) című tévéshowban egy "mesésen" gazdag férfi keresi élete párját - közölte Rényi Ádám kommunikációs menedzser az MTI-vel.

A Nagy Ő főszereplője egy olyan férfi, aki úgy döntött: eljött az ideje, hogy feleséget keressen magának. A 30-35 év közötti, jóképű, vonzó és mesésen gazdag férfi vállalja, hogy a televízió nyilvánossága előtt keresi meg élete párját – ismertette.

Mint hozzátette: a férfi számára nem lesz egyszerű a választás, mert 25 csinos hölgy versenyez majd kegyeiért, akik szintén a műsortól várják, hogy megtalálják álmaik hercegét.

A férfi a hölgyek közül 18 “menyasszonyt” választ ki, akiknek a következő hetekben romantikus és izgalmas randevúkat ad. A műsor legfontosabb szimbóluma, a vörös rózsa is nagy szerephez jut, mert azok a hölgyek akiknek a virágot átnyújtja A Nagy Ő, maradhatnak a műsorban.

“A Nagy Ő műsorra tűzésével a tv2 megmutatja, az erőszak és az akció nem az egyetlen járható út a televíziózásban, és az érzelmek, a valósággá váló álmok világába kalauzolja a nézőket” – mondta az új showműsor indításával kapcsolatban.

Rényi Ádám utalt arra is, hogy A Nagy Ő az Egyesült Államokban a televíziós toplisták élén áll; a magyarországi műsorba – amelynek producere Radnai Péter lesz – már várják az álmaikat valóra váltani vágyó hölgyek jelentkezését.


 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik