Belföld

A Packard Bell és partnerei a Sulinet Expressz Programban

Növelni kívánja magyarországi pc-piaci részesedését a Packard Bell hazai partnereivel, a Szinva Nettel és az Electro Worlddel: a számítástechnikai cég indul a Sulinet Expressz Programon. A Packard Bell nagy hagyományokkal rendelkezik a kimondottan otthoni célra fejlesztett multimédia megoldásokban. Különös hangsúlyt fektet a számítógéppel most ismerkedők számára kidolgozott felhasználóbarát megoldásokra.

A Szinva Net 1989 óta a Packard Bell partnere, viszonteladóként hozzájárult a márka magyarországi sikeréhez. A Szinva Netnek több mint harminc egységből álló partner- és szervizhálózata, az ország bármely pontján elérhető vevőszolgálata van. A Packard Bell egyik vezető nyugat-európai viszonteladójának, a Dixons Csoportnak magyarországi leányvállalatával, az Electro Worlddel kialakított együttműködésre révén a Sulinet programban induló Packard Bell lehetőséget kapott arra, hogy erősítse jelenlétét a fogyasztói számítógépek magyarországi piacán.

A Packard Bell legjelentősebb magyarországi referenciái közé tartozik a Magyar Posta Rt., amelynek több mint ötezer gépet szállított, továbbá a Sulinet program számára több mint ezret, a Világbanknak szintén ezer gépet. A Szinva Net Kft. eddig több mint 25 ezer Packard Bell konfigurációt értékesített Magyarországon. A Szinva Net Kft.-t 1988-ban alapították, fő tevékenysége a NEC és a Packard Bell termékek magyarországi disztribúciója. A kft. jelenleg 45 főt foglalkoztat, árbevétele tavaly 1,9 milliárd forint volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik