Belföld

Nagyot bukott a Big Brother második része

A tv2 néhány héttel ezelőtt levette főműsoridőből a BB2 esti összefoglalóját, miután bejelentette, nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az axel.hu a bukás okait kutatta.

“Az első szériát óriási érdeklődés kísérte, de a második BB kezdetétől lassan elmaradoztak az újságírók, akik eleinte nagyon érdekődtek. A nézőszám esésével a játékosokról írt cikkek is csökkentek” – mondta az axel.hu-nak Papp Diána sajtóreferens, annak kapcsán, hogy a második részt miért nézik olyan kevesen.

Más véleménye van szereplők jelleméről Zolinak. A BB házból az elsők között kiesett Zoli állítása szerint a BB2 már nem tartozik a legizgalmasabb esti műsorok közé. “Miután kijöttem a házból, néhány hétig még követtem az eseményeket, de már nem nézem. A BB2 lehet, hogy azért nem jött be, mert valójában nem vagyunk olyan érdekes emberek, akik képesek lennének hosszú távon lekötni egy ország figyelmét. De én inkább arra hajlok, hogy a játékosok vártak túl sokat a BB-től” – mondta Zoli.

A műsorvezető, Till Attila úgy véli, az érintettek egymásra mutogatnak. „A legnagyobb bölcsnek, Jézus Krisztusnak van egy mondata, amit minden vagdalkozó figyelmébe ajánlok: Mea culpa. Ha arról van szó, hogy elrontottuk, akkor abban mind benne voltunk” – mondta Till, aki hozzátette: ami őt illeti, rendesen végigvezette a műsorokat.

Forrás: www.axel.hu


 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik