Belföld

Új üzletágban terjeszkedik a Grepton

Az Oracle Partner Program keretében Certified Partnerré lépett elő a Grepton Informatikai Rt. A vezető informatikai megoldásszállítóként ismert vállalat a piaci igényekhez igazodva Oracle technológiával bővítette portfolióját.

A Grepton április 1-től létrehozta új, üzleti tanácsadás üzletágát, amelyben a klasszikus és technológiai tanácsadást kívánja ötvözni a cég.

A Grepton Rt. négy Microsoft Gold Certified Partneri címe mellé a közelmúltban megkapta az Oracle Certified Partner minősítését is. A cím megszerzéséhez a pályázónak rendelkeznie kell megfelelően képzett, vizsgázott szakemberekkel, és évente legalább két referenciaértékű informatikai projekttel, amelyekben Oracle-alapú megoldások kerültek bevezetésre. A vállalat az üzleti igények alapján döntött szolgáltatási körének az Oracle-technológia irányába történő szélesítéséről.

A Grepton Rt. az 1977-ben alapított Protomix Rt. szoftver üzletágának önállósulásával jött létre 2001. márciusában. A Grepton a legnagyobb olyan hazai IT cég, amely kizárólag professzionális IT-szolgáltatásokkal foglalkozik. Szolgáltatásait négy stratégiai területen nyújtja: infrastruktúra, üzleti folyamat automatizáció, üzemeltetés és technológia menedzsment.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik