Belföld

A Novell két Codie díjat hozott el

A Novell iFolder a legjobb tárolási szoftver (Best Storage Software), a Novell ZENworks for Desktops pedig a legjobb rendszerfelügyeleti eszköz (Best Systems Management Tool) díjat érdemelte ki.

Két Novell terméket jutalmaztak 2003 Codie díjjal a szoftveripar területén elért kiváló eredményeikért. A Novell Codie díjnyertes termékei a Novell iFolder Professional Edition 2, amely a legjobb tárolási szoftver (Best Storage Software), és a Novell ZENworks for Desktops 4, amely a legjobb rendszerfelügyeleti eszköz (Best Systems Management Tool) díjat nyerte el.

A Software & Information Industry Association (SIIA) szervezet által szponzorált 2003 Codie Awards a szoftver és digitális tartalom iparágak legjobb termékeit és szolgáltatásait mutatja be. 330 cég több mint 650 termékét jelölték Codie díjra ebben az évben, amelyek közül az utolsó fordulóba kerülőket az iparági sajtó, a technológiai témákban alkotó írók és iparági szakértők választották ki. A végső döntést a SIIA tagjai hozták meg.

A Novell ZENworks, amely tartalmazza a ZENworks for Desktops terméket is, egy teljes és integrált hálózat-felügyeleti eszközkészlet, amely az asztali, laptop, szerver és kéziszámítógépek teljes élettartamán keresztül automatizálja az informatikai folyamatokat. A Novell iFolder automatikusan és biztonságosan szinkronizálja a felhasználók fájljait bármilyen hálózaton keresztül, bármilyen számítógépen, így mindig elérhetővé teszi azokat, bárhol, bármilyen Internethez csatlakozó gépen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!