Belföld

Hatszázmillió forintos székházfelújítási program a gazdasági tárcánál

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium bruttó 300-300 millió forint keretösszegű két nyílt közbeszerzési eljárást írt ki Margit körúti illetve a Honvéd utcai épületének rekonstrukciójára - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

A nyerteseknek mindkét épületnél 2003. december 31-ig kell elvégezniük a felújítást, átalakítást, aminek célja elsősorban az irodák férőhely-kapacitásának bővítése és az azzal kapcsolatos szinte minden szakipari munka.

A kiírás szerint a kivitelezést úgy kell elvégezni, hogy az a minisztériumi munkát a legkevésbé zavarja, a nagy zajjal és porral járó munkák kizárólag munkaidőn kívül és hétvégén végezhetők.

A nyertes kivitelezőnek a rezsióradíjat a Terc Kft. King 4. költségvetés készítő programjának tételei szerinti munkaidő-ráfordítással kell képeznie.

A munkákat a GKM Margit körúti 18 722 négyzetméter hasznos területű, pincéből, földszintből, és 8 emeletből álló épületében, míg a Honvéd utcai 10 722 négyzetméteres, pincéből, földszintből és 6 emeletből álló irodaépület-együttesében kell a nyertesnek elvégeznie. Az ajánlattétel határideje március 4., majd azt követően 30 nap múlva a kiíró kihirdeti a győztest.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik