Belföld

Ajánlólevél – a munkavállaló értékelése

24.hu
24.hu

2002. 12. 11. 17:23

A munkahelyi ajánlólevél bevezetéséről írt alá megállapodást több vendéglátó-ipari és idegenforgalmi szervezet szerdán Budapesten. A megállapodást a Magyar Vendéglátók Ipartestülete, a Magyar Szállodaszövetség, a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége, a Magyar Cukrásziparosok Országos Ipartestülete, valamint a Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakszervezet írta alá.
Ennek értelmében a szervezetek vállalják, hogy 2003. január
1-jétől valamennyi tagvállalkozásuk számára javasolják a munkahelyi ajánlólevél alkalmazását. Az aláírást megelőző sajtótájékoztatón Háber Tamás, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke elmondta: az ajánlólevél
bevezetésének célja, hogy a munkavállalókat megfelelően tudják értékelni, és ők a tudásuknak, szakképzettségüknek megfelelő munkahelyet találjanak.
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.