Belföld

Új befektetési alappal rukkol elő az AEGON

24.hu
24.hu

2002. 08. 14. 16:11

[Privatbankar.hu] A felügyeleti jóváhagyást követően jegyzéssel indul útjára a 97. nyíltvégű befektetési alap. Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Rt. a PSZÁF jóváhagyásával egy időben tette közzé pénzpiaci alapjára vonatkozó nyilvános ajánlattételét. A minimum 200 milliós saját tőkével útjára induló konstrukció iránt érdeklődők részére 3 napos, augusztus 21. és 23. közötti jegyzési időszak áll rendelkezésre rögtön az induláskor bekapcsolódni. A letétkezelői feladatokat a K&H Bank látja majd el. Az alap folyamatos forgalmazása a sikeres jegyzés és a felügyeleti nyilvántartásba vételt követően kezdődhet meg. Az Aegon Alapkezelő az általa nyíltvégű alapokban kezelt 11 milliárd forintos tőke alapján az alapkezelők nagyság szerinti listájának középmezőnyében található. A cég legnagyobb és legsikeresebb alapja a több mint 7 milliárdos saját tőkével rendelkező hazai kötvényalap, mely saját kategóriáján belül hosszú ideje az egyik legsikeresebb terméknek bizonyult.
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.