Belföld

Megindult az Ariadnet.hu metakereső

24.hu
24.hu

2002. 07. 31. 18:35

[NapiOnline] Új internetes metakeresőt fejlesztett ki és bocsátotta ma az interneten barangolók rendelkezésére a Hungary.Network Rt. Az új szolgáltatás a magyar és nemzetközi honlapok tartalmában egyedülálló módon, az összes fontosabb, ismert kereső együttes használatával tud keresni, így a legpontosabban és a leghatékonyabban találhat rá mindenki az őt érdeklő információkra. A metakereső felülkeres: összesít és fontossági sorrendben újrakeres a megadott szóra, szavakra. A Hungary.Network Rt. új szolgáltatása kétféle: szerveroldali-, illetve letölthető kliensoldali változatban is a felhasználók rendelkezésére áll, azaz a felhasználó elérheti a keresőt a www.ariadnet.hu címen, vagy letöltheti a program kliensét saját számítógépére. Az Ariadnet számos interaktív funkciója a pontosabb találati arány elérését teszi lehetővé. Keresés indítható címben, URL-ben vagy az adott weboldal szöveges részeiben. A keresés kényelmét segíti, hogy beállítható az egy-egy keresőtől átvenni kívánt találatok száma és megszabható, hogy milyen korú oldalak jelenjenek meg. Az Ariadnet egyedülálló, felhasználóbarát szolgáltatásai közé tartozik az a szótőelemző eljárás, amely a ragozott szóalakokból "kitalálja" azok töveit és arra keres. A szolgáltatást mindkét változatban szabadon, ingyenesen használhatja mindenki. Az új magyar "metakereső" közel 9 hónapos fejlesztési munka eredményeképpen készült el. A Hungary.Network a fejlesztést a MEH Informatikai Kormánybiztossága által a Széchenyi terv keretében 2001-ben meghirdetett, nyilvános pályázaton elnyert támogatás segítségével valósította meg. Klikkelj az Ariadnet.hu oldalára>>
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. június 19.
Szorosan egymásra záródva parkolnak a gépjárművek a főváros VII. kerületének egyik mellékutcájában. A furgon néhány centiméteres távolságot hagyva állt be az előtte és mögötte álló járművek közé.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.