Belföld

Választások Európában

24.hu
24.hu

2002. 06. 17. 07:33

A hét végén megerősödött Európa kettős politikai trendje: a Nyugat jobbra, a Kelet balra tart. A francia választók megerősítették a már az első fordulóban is határozottan kinyilvánított akaratukat, s vége az elnök és a kormány eltérő pártállásából fakadó bizonytalanságnak. Franciaország a jobboldali elnök mellé jobboldali kormányt kap. A csehországi választásokat viszont a szociáldemokraták nyerték, igaz, úgy, hogy koalíciós partner után kell nézniük. Az eddigi nagy pártok egyébként mind vesztettek valamelyest korábbi mandátummennyiségükből, s az így felszabadult csomagot teljes egészében a kommunisták söpörték be. [Népszabadság]
vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Derecske, 2018. június 8.
Aszfaltterítő gép munka közben. A kivitelezés alatt lévő M35-ös autópálya 60-as kilométerszelvényének jobb oldali pályáján, Derecske határában a második aszfaltréteget építik be. 
MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.