Belföld

A parlament nem fogadta el Polt Péter válaszát

24.hu
24.hu

2002. 06. 11. 11:34

[FN, MTI-Eco] Az országgyűlési képviselők többsége kedden a parlamentben nem fogadta el Polt Péter válaszát, amelyet a legfőbb ügyész Keller László szocialista képviselő interpellációjára adott. A parlamenti többség 175 igen szavazat mellett, 194 ellenszavazattal és egy tartózkodással találta úgy, hogy Polt Péter válasza, amelyet a Miniszterelnöki Hivatal és a Happy End Kft. között létrejött szerződések ügyében adott, nem kielégítő. Keller László azt kérdezte: a legfőbb ügyész miért nem indított a törvénytelen szerződésekkel szemben semmiséget megállapító pert. Polt Péter úgy reagált, hogy az esetleges ügyészi perindítás nem kötelezte volna az alpereseket a törvénysértő gyakorlat megszüntetésére, és a semmisségi per az ítélet meghozataláig a kifizetéseket sem akadályozta volna meg.
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. június 19.
Szorosan egymásra záródva parkolnak a gépjárművek a főváros VII. kerületének egyik mellékutcájában. A furgon néhány centiméteres távolságot hagyva állt be az előtte és mögötte álló járművek közé.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.