Belföld

Kormányrendelet a minimális bankbiztonságról

24.hu
24.hu

2002. 05. 30. 10:01

Elkészült annak a kormányrendeletnek a tervezete, amely kötelező érvénnyel szabná meg, hogy a hazai bankfiókokban a jövőben minimálisan milyen biztonsági feltételeket kell teljesíteni - tudta meg a Világgazdaság. Ezzel párhuzamosan a bankbiztonság átfogó szabályozását célzó egyeztetések is folytatódnak, amellyel kapcsolatban az érintett felek a jövő héten ülnek le ismét tárgyalni. A Pénzügyminisztériumban (PM) vizsgálják annak a kormányrendelet-tervezetnek a tartalmát, amelyet - az érintett szakmák képviselőinek bevonásával - a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) szakértői dolgoztak ki az elmúlt hetekben a bankfiókok védelmének megerősítése céljából. [Világgazdaság]
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.