Belföld

Az Indexnek a Synergon szállít XP-t

Az Index.hu Rt. bejelentette, hogy cégük Magyarországon az első üzleti felhasználók egyike, amely áttér a Microsoft frissen forgalomba került Windows XP operációs rendszerének használatára. Az Index modern szoftverinfrastruktúrájának szállítója a Synergon Informatika Rt.

Az Index bejelentette, hogy belső infrastruktúrájának kialakításában fontos szerepet szán a Microsoft Windows XP termékének és ezért operációs rendszerként áttér annak használatára.
Az Index számára kiemelkedően fontos, hogy vezető magyarországi tartalomszolgáltatóként a legújabb számítástechnikai eszközöket használja, különösen egy olyan termék esetén, mely lehetővé teszi az egységes és integrált vállalati kommunikációt – emelte ki Csepi Lajos vezérigazgató. A Windows XP bevezetése mellett annak sokoldalú, megújult funkcionalitása, megbízhatósága és egyszerű kezelése miatt döntöttek.
A Synergon kiválasztásában legfontosabb szempontok az Index-szel és a Microsofttal fennálló szoros partneri kapcsolata, a szerveroldali komponensek bevezetésében meglévő tanácsadási szakértelem és tapasztalat, illetve a licenckonstrukciók megválasztásában nyújtott szaktanácsadás voltak.
A Synergon a biztonságos Microsoft-infrastruktúra, az arra épülő üzleti megoldások szállítása és üzemeltetése terén kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik, amelyet a Gold Certified Partner for Support Services minősítése is alátámaszt.

Céginformáció
Synergon Informatika Rt.
A Synergon Informatika Rt. vezető hazai megoldásszállító-vállalkozás: 2000-ben 14,5 milliárd forintot meghaladó árbevételt ért el, saját tőkéje meghaladja 8,6 milliárd forintot. A társaság részvényeit a Budapesti Értéktőzsdén és a londoni SEAQ elektronikus tőzsdén is jegyzik. A Synergon regionális terjeszkedése és tevékenysége megvalósítása érdekében 2000-ben többségi részesedést szerzett a cseh Infinity a.s. és horvát Span d.o.o. informatikai cégekben.
A Synergon megoldásszállítói tevékenységi körébe az informatikai rendszerintegráció tartozik. A rendszerintegrációt a különböző hardver rendszerek kialakításával, kommunikációs hálózatok tervezésével és kivitelezésével, szoftverfejlesztéssel és -tanácsadással, üzleti megoldások nyújtásával és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal és tanácsadással valósítja meg.

További információk:
Keszthelyi András, kommunikációs igazgató
Synergon Informatika Rt.
399-5635
http://www.synergon.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik