Belföld

Integrált pénzügyi faktoring rendszer

Sikeresen befejeződött egy a magyar piacon szokatlanul sokat tudó pénzügyi faktoring rendszer bevezetése. Az általános rendszer jól hasznosítható minden olyan pénzügyi vállalkozásnál, ahol a faktoring alapvető adminisztrációján kivűl számos a napi munkát megkönnyítő és a kockázatokat csökkentő kimutatásra is szükség van.

A WinNER Integrált Faktoring Ügyviteli rendszert kifejezetten, a faktoring üzletággal foglalkozó pénzügyi vállalkozások részére fejlesztettük. Egységes rendszerbe foglalva a faktoring tevékenység teljes folyamatát az ügyfélminősítéstől, az előterjesztések, ajánlatok és szerződések kezelésén keresztül, a pénzügyi – számviteli nyilvántartásokig.

A WinNER faktoring rendszer, a tevékenység jellegéből adódó megbízhatósági követelmények miatt, többfelhasználós, kliens-szerver architektúrájú, professzionális SQL adatbázisra épül. Az egymásra épülő modulrendszer lehetővé teszi a felhasználók igényeinek megfelelő struktúra kialakítását és a rendszer több lépcsős bevezetését is. Az egységes grafikus kezelői felület, a kényelmes használatot biztosítja. A nagy-megbízhatóságú adat-motor tranzakcióvédelme kizárja az esetleges adatvesztést, inkonzisztens állapot kialakulását. Ez a technológia lehetőséget biztosít a vállalati fejlődés, növekedés miatt később szükségessé váló hardver-bővítés követésére, sőt a sokféle támogatott adatbázis-rendszer és környezet miatt akár platform-váltás során is átvihető, portolható a rendszer.

A programrendszerbe való belépés jelszóval védett. Az egyedi jelszókezelés biztosítja a felhasználó döntési rendszeréhez legjobban illeszkedő hozzáférési rendszer kialakítását. Az egyes menüpontokhoz, illetve funkciókhoz egyedileg hozzáférést biztosítunk, így minden felhasználó jelszavával együtt van bejegyezve az illetékességi rendszerbe. Minden egyes menüpont, minden ablak használata, sőt az írási/olvasási jogosultság külön is szabályozható.

A WinNER faktoring rendszer, futás közben is változtatható módon mind magyar, mind több idegen nyelven használható. A többnyelvűség mind a képernyőkre, mind a listákra is vonatkozik, valamint a felhasználó által felvitt megnevezésekre is.

A rendszerben alkalmazott devizanemek szabadon bővíthetők, az egyes devizák hozzárendelhetők az Euróhoz, az átváltási árfolyammal együtt. Az Euróhoz rendelt devizák árfolyama az Euró árfolyam alapján képződik. Minden napra több bank árfolyam táblája rögzíthető vételi, közép és eladási árfolyammal. Az árfolyamtáblákban szereplő devizák bankonként beállíthatók.

A rendszer integráns részeként tudja kezelni a Windows Word dokumentumokat és Excel táblázatokat is, és automatikus kapcsolatot biztosít a Word és Excel programok felé: a partnerekkel kapcsolatos levelezés hozzáfűzhető a partnerekhez, paraméterezhető export funkció révén forgalmi és törzsadatokat tehetünk át Excel táblázatokba. Továbbá lehetőség nyílik törzsadatok, illetve árfrissítések importálására is.

A szoftverhez teljes körű nyomtatott magyar nyelvű felhasználói dokumentációkat adunk, amely elektronikus formában is hozzáférhető. A rendszerek tartalomfüggő, magyar nyelvű (igény szerint német és angol), HTML formátumú Súgó (HELP) funkciót is tartalmaz. A WinNER Integrált Ügyviteli rendszer moduljai azonos adatbázison “dolgoznak”. Az egy adatbázis használatának előnyei, hogy a törzsadat állományban bekövetkezett változásokat elegendő egy helyen átvezetni a rendszeren. Ez mindig a felmerülés helye

A WINFORM KFT. segít ügyfeleinek olyan ügyviteli és információs rendszer kidolgozásában, melynek segítségével a mindenkori legoptimálisabb megoldások állnak rendelkezésükre üzleti folyamataik menedzseléséhez. Teljes körű szolgáltatásaink magukba foglalhatják az ügyfél működésének, üzleti folyamatainak felmérésétől, az újratervezésen, szükség esetén rendszerbevezetésen, rendszerintegráción keresztül, a folyamatos rendszertámogatásig. A WINFORM KFT. igény szerint – egyedi – az ügyfelek részére testre szabott megoldásokat is kínál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik