Belföld

Új tagok a MARKETLINK Kft. igazgató-tanácsában

Három új tagot nevezett ki igazgató-tanácsába a Marketlink Kft., Magyarország piacvezető ügyfélszolgálati központja, miután a Hungarian Equity Partners L.P. , egy magánkézben lévő részvényalap, melynek a MAVA Befektetési Kft. a tanácsadója 4 millió USD (1,140,000,000 Ft) értékben fektett be a cégbe.

Az igazgató-tanács új tagjai:

ˇ Tátrallyay Géza, Partner – MAVA Befektetési Kft.

ˇ Willard John L’Heureux, elnök-vezérigazgató – TriGránit Fejlesztési Rt. (West End City Center fejlesztője) – és a TrizecHahn Corporation Toronto nemzetközi igazgatója

ˇ Füzes Péter, regionális igazgató (Közép- és Kelet-Európa) – Avaya Communication (korábban Lucent Technologies)

A tanács három további pozícióját továbbra is a Marketlink Kft. alapító tagjai, David M. Lee, Paul A. Brown és Jonathan M. Lee töltik be.

“Örömünkre szolgál, hogy három olyan új igazgató-tanácsi tagot köszönthetünk, akiknek a magyarországi és nemzetközi piacokon szerzett tapasztalatai tovább segítik a Marketlink Kft. növekedését és jövedelmezőségét mind Magyarországon, mind Európában és világ viszonylatban egyaránt” mondta David M. Lee, a Marketlink Kft. igazgatója.

A call center kihelyezés (outsourcing) piaca tavaly 17 %-os növekedést mutatott Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, Magyarországon pedig több mint 25%-os fejlődést ért el. Idén legalább ekkora mértékű növekedés várható. A Marketlink jelenleg a piacvezető call center szolgáltató Magyarországon, és hasonló pozíció betöltésére törekszik a közép-kelet-európai térségben is.

Az 1996-ban alapított Marketlink Kft modern telekommunikációs technológiát alkalmaz szakképzett és elhivatott szakemberek közreműködésével annak érdekében, hogy költség-hatékony és eredmény-orientált ügyfélszolgálati és értékesítési megoldásokat nyújtson. A Marketlink KFt. ügyfélköréhez tartazik Magyarország számos piacvezető cége, pl. MATÁV, AB Aegon, 3M, BAT, UPC, Knoll és a British Airways.

Az igazgató-tanács új tagjainak önéletrajzát rendelkezésre tudjuk bocsátani.

További információ: Trembácz Éva
Best Communications Group
Tel: 457 0606
eva.best@pronet.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik