Közélet

Ütötte, rúgta a buszsofőrt és a buszt is

buszvezető (buszvezető, sofőr, )
buszvezető (buszvezető, sofőr, )

A jármű vezetője megsérült. A támadót rendőrök vitték el.

A 25 éves fiatal az Alsómégy–Kalocsa között közlekedő távolsági buszon kezdett randalírozni csütörtökön kora reggel. Hangoskodott, kötekedett az utasokkal, szidta és fenyegette a sofőrt. Végül a Homokmégy–Halomi elágazásnál lévő megállónál leszállt, a járművet hátul hagyta el, de még ekkor sem bírt az indulataival.Rugdosni kezdte a busz oldalát, majd a harmonikaajtó következett: akkorákat sózott rá az öklével, hogy az tokostól kiszakadt a helyéről.

A sofőr igyekezett véget vetni ámokfutásának, ám ez a dühös fiatalnak nem tetszett, így a férfinak rontott. Megrúgta a bal lábát, többször próbálta megütni, lefejelni. A buszvezető a kezével hárította a támadást. Végül mindketten a földön kötöttek ki, ott dulakodtak. A garázdának még ez sem volt elég, miután kiverekedte magát, a busz vezetőoldali szélvédőjét vette célba, mindkét kezével ütlegelni kezdte, így az végül megrepedt – tájékoztatott a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

A támadót rendőrök vitték el. A buszvezető megsérült, de szerencsére állapota nem súlyos. A baon.hu azt írja, a fiatal igencsak részeg volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik