Közélet

Újra akcióban a vetkőztetős sorozatgyilkos

prostituált (utcalány)
prostituált (utcalány)

Hírzárlatot rendelt el a rendőrség a 44-es úton történt késelés ügyében, de a Bors úgy tudja: összefüggés lehet a mostani eset és több örömlány korábbi megölése között.

A 29 éves nőt a nyakán, a derekán érték szúrások, és több metszett sérülése is volt. A kórházban azt mondták: csoda, hogy életben maradt. Futtatója szerint ugyanaz a férfi támadta meg, aki ugyanott két éve egy 18 éves csongrádi lánnyal végzett. Akkor felvetődött, hogy egy osztrák ölt.

Ausztriában 2005-től keresték a sorozatgyilkost, aki öt örömlánnyal végzett a határ közelében, az út mentén. Áldozatait a bűncselekmény után levetkőztette. Meztelenül hagyta őket a tetthelyen. 2010-ben Magyarországon több örömlányt megöltek, ezért nyomozott valamennyi ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda.

A Bács-Kiskun megyei rendőröknél most hírzárlatot rendeltek el, de a futtatók úgy tudják, egy harminc év körüli férfit keresnek. A lányok félnek, egyikük a Borsnak azt mondta: „a menedzserek is keresik a gyilkost”, mert rontja az üzletet, már alig állnak meg a kuncsaftok. A Bors az ügyben kereste az Országos Rendőr-főkapitányságot, ahol választ mára ígértek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik