Közélet

Elkapták Bándy Kata gyilkosát?

rendőrök (ingyenes, )
rendőrök (ingyenes, )

A fiatal pszichológusnő egyik rokona a Facebookon számolt be a fejleményekről. A rendőrség egyelőre hallgat.

„Megvan a tettes” – olvasható Kata egyik hozzátartozójának oldalán. Úgy tudni, a hölgy Kata édesanyja. A bejegyzés 22.46-kor került ki a közösségi oldalra. Közben a lány egyik emlékoldalán is elkezdett terjedni a hír, kommentáradat indult, mindenki találgatásba kezdett.

Kerestük a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét, valóban elfogták-e a lány gyilkosát. Zsobrák Péter nem erősítette meg az információt. A HírTV teletextje arról számolt be éjszaka, hogy tudósítójukat a helyiek arról értesítették, hogy a rendőrök két férfit vittek el kihallgatásra egy pécsi telepről. Állítólag olyan tárgyakat találtak a telepen, amelyek Katáé lehettek. A hatóságok azonban a hírzárlat miatt ezt sem erősítették meg.

Bándy Katának egy hete veszett nyoma, vasárnap hajnalban ölték meg, miközben hazafelé tartott. Meztelen holttestét pár nappal később, nem messze otthonától egy bokor tövében találták meg.

A haláleset az egész országot megrendítette, a rendőrség pedig mindent bevetett, hogy megtalálja a tettest. Az országos rendőrfőkapitány egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki, és nyugdíjas nyomozókat is segítségül hívtak, hogy minél előbb felgöngyölítsék az ügyet, köztük a sztárrendőrt, Kovács Lajost is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik