Közélet

Taxis vert össze brutálisan egy nőt Solymáron

A Facebookon közzétett fotójával bizonyítja igazát. Arról is ír, hogy a rendőrök megfenyegették, úgy megverik, hogy az édesanyja nem ismer rá.

A rendőrség kedd reggeli tájékoztatása szerint egy nő megtámadott egy taxist Solymáron. A feljelentett nő azonban épp az ellenkezőjét állítja, pont a fuvarozó volt az, aki rátámadt, és brutálisan megverte.

A rendőrségi közlemény szerint néhány napja Solymáron történt a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, amikor a Hóvirág utcában a nő rátámadt az őt hazaszállító taxi vezetőjére. A hír olvasása után az érintett közzétette a sérüléseiről készült fotót, és részletesen beszámolt az esetről, melyet itt olvashat el: http://www.facebook.com/profile.php?id=1638530979.

Luchesi Eszter adatlapján az áll, hogy szombat éjjel taxival ment haza, de csak otthon vette észre, hogy nincs nála a pénztárcája. A sofőrt arra kérte, várjon néhány percet, míg bentről kihozza a viteldíjat. A sofőr nem engedte kiszállni a kocsiból, ám ő ennek ellenére kijutott onnan. Ekkor a taxis utánament, hátba rúgta, majd a földön fekvő nőt tovább bántotta.

A nő a támadás után az orvosi ügyeletre ment, hogy látleletet vetessen, ekkor derült ki számára, hogy gyanúsítottként szerepel a történetben. Telefonálni próbált, de a rendőr közölte, hogy nem hívhat fel senkit, ez nem Amerika. A nő kezéből kicsavarta a telefont, majd a falhoz lökte és megbilincselte. Később, a rendőrségen egy korláthoz bilincselve töltötte az időt, míg rákerült a sor. A nő azt állítja, a rendőrök ezek után “meggyőzték” róla, hogy jobb lesz, ha nem tesz panaszt a rendőri eljárás ellen. Arról is beszámol, hogy később a „kihallgató nyomozó” köszönés helyett közölte, hogy leveszi a bilincset, de ha a nő megharapja, úgy megveri, hogy az édesanyja sem ismer rá.

A Hír24 az eset kapcsán megkereste a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét is. Beluzsárné Belicza Andrea szerdára ígért részletes tájékoztatást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik