Közélet

Postást, jegykezelőt, biztonsági őrt és taxist bántottak

Két napon belül négy közfeladatot ellátó embert ért kisebb-nagyobb támadás Pest megyében, a budaörsi rendőrség körzetében.

A rendőrök elfogták az agresszív embereket, és gyanúsítottként hallgatták ki őket. Még múlt pénteken történt, hogy Törökbálinton az Ady Endre utcában a postai kézbesítőt mellbe ütötte egy férfi. A támadó azért húzta fel magát, mert a postás túl hangosan kopogott be az ablakon, ettől pedig felriadt a gyermeke.

Szombaton három hasonló bűncselekményt követtek el: délben a biatorbágyi vasútállomáson fogtak el három embert, akik a velük szemben intézkedő jegykezelőt szidalmazták, lökdösték, leköpték, de még a ruháit is megszaggatták. A vita azon tört ki, hogy egyikük 90 százalékos menetjegyet váltott úgy, hogy arra nem volt jogosult.

Néhány órával később Budaörsön egy áruházban két férfi inzultált egy házaspárt. A szolgálatban lévő biztonsági őr számon kérte őket, de őt is megtámadták. Éjfél előtt Solymáron történt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, amikor a Hóvirág utcában egy nő rátámadt az őt haza szállító TAXI vezetőjére.

A solymári történet itt folytatódik, kérem olvasson tovább!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik