Advent

Szokatlan hangot hallott, egy „lélegző szőrgolyó” nézett vissza rá a karácsonyfáról

Egy kaliforniai nő extra dekorációt talált a feldíszített karácsonyfáján, egy élő állat lapult ugyanis az ágai között.

A New York Post cikke szerint a nő a TikTokon videót posztolt a szokatlan felfedezésről. A felvételen jól látszik, hogy egy oposszum nézett vissza rá a fáról.

Teljesen kiakadtam. Fogalmam nincs, hogy került a házamba és mászott fel a fára ez az oposszum. Próbálom kikergetni, de nem engedi, és nem tudom, mihez kezdjek

– mondta.

@brettbratt359I don’t understand how this thing is in my house right now.

♬ original sound – Brett

Később egy másik videóba elárulta azt is, hogyan talált rá az állatra.

„Hallottam egy tüsszentést. Körbenéztem, van három kutyám és egy macskám, tehát azt hittem, az egyikük volt, de nem. Úgyhogy arra gondoltam, talán megőrültem, és dolgoztam tovább. Aztán megint tüsszögést hallottam, és más hangok is hallatszottak, ezért felkeltem és megnéztem, hátha a macska beragadt a kanapé mögé. És ekkor láttam meg a patkányszerű állat farkát a fán” – emlékezett vissza.

Úgy folytatta, álmában sem hitte volna, hogy egy „hatalmas lélegző szőrgolyó” telepszik meg a karácsonyfáján. Próbálta hívni az állatmentőket, de egy kis településen él, így órákba telt volna, mire kiérnek, így inkább kezébe vette az irányítást: kesztyűt húzott, majd többszöri próbálkozásra megfogta az állatot és kivitte a szabadba.

A kommentelők közül voltak, akik legalább annyira megijedtek, mint a nő. Egyikük azt írta, „összecsomagolnék, aztán otthagynám a fával és a házzal együtt.”

Mások inkább viccelődtek vele. „Korai ajándékot kaptál a mikulástól” – fogalmazott valaki.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik