Advent

Egy nő karácsony előtt kimossa a műfenyőjét, a kommentelők hüledeznek

Sokan sokféleképpen értelmezik a tisztaság fogalmát: egyesek szerint nem kell mindig minden apróságot fertőtleníteni, míg mások azonnal kézfertőtlenítőhöz nyúlnak, ha megérintik a mozgólépcső korlátját egy bevásárlóközpontban.

Ezt a vitát hozta felszínre egy nő, aki a TikTokon számolt be arról a saját állítása szerint is népszerűtlen szokásáról, hogy tetőtől talpig átmossa és áttisztítja a műfenyőjét karácsony előtt. Mindezt teszi szappannal és fertőtlenítővel.

Azt nagyjából eltalálta, hogy az emberek többsége nem ért majd egyet vele. A legnépszerűbb komment a videója alatt úgy szól,

a tiszta víz megsúgta nekem, hogy nem kell ezt tennem.

Általános egyetértés volt a hozzászólások szekciójában arról is, hogy ha valaki a műfenyőt műanyagba csomagolja az ünnepek után a porosodás ellen, akkor nem lesz szüksége különösebb takarításra. Valaki pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy a műfa vízbe áztatása később komolyabb problémákat is okozhat, például elkezdhet a termék rozsdásodni, penészesedni.

@rhema.br Clean my Christmas tree with me #clean #cleaning #cleaningtiktok #cleantok #cleantiktok #cleaningmotivation #cleaninghacks #cleaningtips #christmas #christmastiktok #christmastree #christmascountdown #christmasdecor #christmasclean #christmascleaning #christmascleanup #christmascleantok ♬ original sound – Rhema

Ajánlott videó

Olvasói sztorik