Advent

Szívmelengető dolgot tett a pláza Mikulása a szervátültetésre váró kisfiúért

A fiú veseátültetésre vár, amit az édesanyja közölt a Mikulással. A nő később sírva hagyta el a plázát.

Megindító történetről számolt be a Little Things nevű amerikai oldal. A kansasi Julie Kay Ryff elvitte a gyerekeit a helyi plázába, hogy azok találkozzanak az áruház mikulásával, és elsorolhassák mi mindent kérnek karácsonyra.

A gyermekek boldogan fotózkodtak a Mikulással, aki aztán egyesével az ölébe ültette őket és megkérdezte, mire vagyának. Először Julie két kislánya ült a télapó ölébe, majd következett a nő fia, Levi. A fiú bátortalan volt, ezért anyja beszélt helyette,

elmondta, hogy Levinek veseátültetésre van szüksége, fent vannak a transzplantációs listán, így a fiú karácsonyra egy új vesét szertene.

A Mikulást láthatóan ledöbbentette Levi története. A legtöbben most bizonyára arra számítanak, hogy a Mikulás valahogy elintézte neki a transzplantációt, esetleg embertömegeket megmozgató gyűjtésbe kezdtek a siker érdekében. A férfinek nem volt hatalma mindezt elintézni, helyette újra az ölébe vette Levit, átölelte és imádkozni kezdett érte.

Julie-t nagyon megérintették a történtek, annyira, hogy sírva hagyta el a plázát.

Csodálatos, hogy mikor a legnagyobb szükséged van a bátorításra és az ösztönzésre, Isten a legváratlanabb módon hozza be az életedbe. Hálás vagyok ennek a csodálatos embernek.

 

Fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik