Advent

Már áll a világhírű szupermodell gyönyörű karácsonyfája

Tyra Banks, a világ egyik legkeresettebb modellje, és ünnepelt tévés személyiség gyakran ad témát a sajtó munkatársainak. Legutóbb éppen azzal, hogy szívesen folytatná az ezredforduló egyik nagy sikert arató bulifilmjét, a Sakáltanyát, de arról is szóltak a híradások, milyen ruhákba öltöztetik őt, mint az America’s Got Talent műsorvezetőjét.

Tyra Banks – akit az egyik legbefolyásosabb afroamerikai nőként tartanak számon – 2016. januárjában lett York Banks Asla boldog édesanyja, akit a sztár meddőségi problémái miatt béranya hozott a világra. A kisfiú lassan 3 éves, a család szeme fénye, otthonukban pedig már áll a karácsonyfa. A szupermodell egy minapi tévéműsorban a karácsonyvárásról is beszélt. Mint mondta, a faállítás előrehozta a szenteste hangulatát, mert kisfiuk azóta is naponta érdeklődik arról, milyen ajándékot kap? Tyra Banks őszintén bevallotta: a korai karácsonyfa látványa biztosan zavaró a kicsikre, mert a Jézuska ajándékáig bizony december 24-ig várni kell.

Az Instagramon közzétett fotó láttán érthető, hogy York Banks Asla már most hiányolja az ajándékokat a gyönyörűen feldíszített fa alól.

https://www.instagram.com/p/Bq6FqQfHbh8/

Ajánlott videó

Olvasói sztorik