Advent

Ebben a szállodában egész évben karácsony van

Koszorúk, fényfüzérek, szobrocskák, karácsonyfa, vörös színű bársony bútorok köszöntik a vendégeket.

Jó eséllyel aligha leszünk törzsvendégek – vagy akár egyszeri vendégek – az Egyesült Államok Tenneesse államában lévő The Inn at Christmas Place szállodában, a karácsonyi készülődés jegyében azonban mindenképpen lélekemelő, ha bekukkantunk a mesés hotelbe. Itt ugyanis az év minden napján karácsony van!

A 2007-ben megnyitott hotel Pigeon Forge hegyi üdülővárosban található, a világhírű Dollywood Szórakoztató Parktól alig tíz percnyi autózásra.

Ide nem számít, melyik hónapban érkezik az ember, az épület kívülről és belülről is karácsonyi pompában várja vendégeit. A közösségi terekben, de minden szobában és lakosztályban koszorúk, fényfüzérek, szobrocskák, karácsonyfa, vörös színű bársony bútorok köszöntik az ott pihenőket.

Az ételek java is a karácsonyi menüt idézi, s hogy az aktív kikapcsolódás is biztosított legyen, fedett  és szabadtéri medence, pezsgőfürdő és vízicsúszda biztosítja a test felfrissülését. S hogy egész évben tényleg karácsonyi hangulat uralkodjon még a környéken is, a szálloda szomszédságában egy bevásárlóközpont karácsonyi ajándékok özönét kínálja a vásárlóknak.

Via Inn at Christmas Place

200 éves a legszebb karácsonyi dal
Először 1818-ban adták elő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik