Advent

Tegyünk együtt a menhelyi kutyákért! (X)

#adjegyötöst – Most a Kutyaszemmel új kampányával a menhelyi kutyának segíthetsz, amelyhez már a sztárok közül is sokan csatlakoztak!

Adományozni menő!

Az ünnepek közeledtével az ajándékok beszerzése, és az ünnepi menü hozzávalóinak vásárlása mellett fordítsunk nagyobb figyelmet a nehezebb sorsban lévőkre is és adományozzunk! Adhatunk pénzt, élelmiszert, tárgyakat, az időnket, de adhatunk úgy is, hogy felhívhatjuk a figyelmet egy jó ügyre, a lényeg: tegyünk valamit a társadalomért.

Most az adomány duplán számít!

Hogyan működik az #adjegyötöst kihívás?

• Videózzátok le, ahogy a kutyusotok „egy ötöst” (high five-ot) ad nektek!

• Osszátok meg Facebook és/vagy Instagram oldalatokon a videót!

• Használjátok az #adjegyötöst és a #kutyaszemmel hashtageket!

• Hívjátok fel barátaitok figyelmét az adománygyűjtésre.

• Vigyétek tovább a láncot: hívjátok ki egy ismerősötöket, hogy ő is teljesítse a kihívást!

Idén a Cofidis Magyarország a Kutyaszemmel programjával, karácsony előtt egy 30 napos kihívással és közösségi adományozási kampány indításával segíti a menhelyi kutyák helyzetét.

Az #adjegyötöst kihívás teljesítésével vagy pénzadománnyal a Hangya Közösség téli adománygyűjtését és a menhelyeken élő kutyákat lehet támogatni egy közösségi adománygyűjtő felületen.

Ráadásul most minden felajánlott összeg duplán számít, ugyanis a Cofidis 1 millió forintig megduplázza az adományokat!

Már sztárok is csatlakoztak a kihíváshoz!

A kampányba már a hazai sztárok egy része is beszállt és töltött fel saját videót közösségi média felületére, amiben az #adjegyötöst kutyapacsis trükköt csinálják meg kedvencükkel. Akik már eddig csatlakoztak: Debreczeni Zita, Takács Nóra, Rubint Rella, Ábel Anita, Básti Juli, Kovács Patrícia, Lang Györgyi és Falusi Mariann, Kevin kutya és még sokan mások.

Kutyaszemmel adománygyűjtő stand

December 8-án szombat délután a Szimpla Kutya – Kutyabarát karácsonyi vásáron adománygyűjtő stand várja a négylábú kedvencekkel érkező érdeklődőket a Szimpla Kertben.

A rendezvényen kutyás workshopot tart Tornóczky Anita, kutyatréner, amely ingyenes, így a biztos helyekért érdemes előre regisztrálni.

Közelegnek az ünnepek, és szeretnénk felhívni a figyelmet a négylábú társainkra is. A kutyák rengeteg örömöt és szeretetet adnak nekünk, itt az ideje, hogy viszonozzuk nekik. Ezért a közösségi kampány mellett a vállalatunk idén további 5 millió forintos adománnyal és állatok számára alkalmas gépjárművel segíti a menhelyek mindennapi munkáját a Hangya Közösség közreműködésével” – mondta Fedor Mariann a Cofidis Magyarország Marketing területvezetője.

A kampány kihívás és az adománygyűjtő akció december 10-ig tart!  TEGYÜNK EGYÜTT A MENHELYI KUTYÁKÉRT!

Bővebben a programról: www.cofidis.hu/kutyaszemmel

Kutyaszemmel program: A Cofidis legfontosabb értékei közé tartozik a gondoskodás és felelősség, így már az elmúlt években is foglalkoztak és aktívan tettek a társadalmat érintő problémák megoldásáért. A gondoskodás és a felelősségvállalás a családi környezethez tartozó, szinte családtagnak számító háziállatok körére is kiterjed a vállalatnál, éppen ezért indult el a Kutyaszemmel program idén, mely egyaránt támogatja a gazdás és a menhelyen élő kutyákat. Nyáron készült egy Kutyaszemmel országos reprezentatív kutatás, ahol felmérték a magyarországi kutyák és menhelyek helyzetét, annak érdekében, hogy igazán hasznos támogatást tudják nyújtani számukra. A Cofidis idén komoly lépéseket tesz a hazánkban élő négylábúak jobb létéért, felhívják a figyelmet a felelős állattartás fontosságára. Bővebben a programról: www.cofidis.hu/kutyaszemmel

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik