Advent

Tegyünk együtt a menhelyi kutyákért! (X)

24.hu
24.hu

2018. 12. 05. 00:20

#adjegyötöst – Most a Kutyaszemmel új kampányával a menhelyi kutyának segíthetsz, amelyhez már a sztárok közül is sokan csatlakoztak!

Adományozni menő!

Az ünnepek közeledtével az ajándékok beszerzése, és az ünnepi menü hozzávalóinak vásárlása mellett fordítsunk nagyobb figyelmet a nehezebb sorsban lévőkre is és adományozzunk! Adhatunk pénzt, élelmiszert, tárgyakat, az időnket, de adhatunk úgy is, hogy felhívhatjuk a figyelmet egy jó ügyre, a lényeg: tegyünk valamit a társadalomért.

Most az adomány duplán számít!

Hogyan működik az #adjegyötöst kihívás?

• Videózzátok le, ahogy a kutyusotok „egy ötöst” (high five-ot) ad nektek!

• Osszátok meg Facebook és/vagy Instagram oldalatokon a videót!

• Használjátok az #adjegyötöst és a #kutyaszemmel hashtageket!

• Hívjátok fel barátaitok figyelmét az adománygyűjtésre.

• Vigyétek tovább a láncot: hívjátok ki egy ismerősötöket, hogy ő is teljesítse a kihívást!

Idén a Cofidis Magyarország a Kutyaszemmel programjával, karácsony előtt egy 30 napos kihívással és közösségi adományozási kampány indításával segíti a menhelyi kutyák helyzetét.

Az #adjegyötöst kihívás teljesítésével vagy pénzadománnyal a Hangya Közösség téli adománygyűjtését és a menhelyeken élő kutyákat lehet támogatni egy közösségi adománygyűjtő felületen.

Ráadásul most minden felajánlott összeg duplán számít, ugyanis a Cofidis 1 millió forintig megduplázza az adományokat!

Már sztárok is csatlakoztak a kihíváshoz!

A kampányba már a hazai sztárok egy része is beszállt és töltött fel saját videót közösségi média felületére, amiben az #adjegyötöst kutyapacsis trükköt csinálják meg kedvencükkel. Akik már eddig csatlakoztak: Debreczeni Zita, Takács Nóra, Rubint Rella, Ábel Anita, Básti Juli, Kovács Patrícia, Lang Györgyi és Falusi Mariann, Kevin kutya és még sokan mások.

Kutyaszemmel adománygyűjtő stand

December 8-án szombat délután a Szimpla Kutya – Kutyabarát karácsonyi vásáron adománygyűjtő stand várja a négylábú kedvencekkel érkező érdeklődőket a Szimpla Kertben.

A rendezvényen kutyás workshopot tart Tornóczky Anita, kutyatréner, amely ingyenes, így a biztos helyekért érdemes előre regisztrálni.

Közelegnek az ünnepek, és szeretnénk felhívni a figyelmet a négylábú társainkra is. A kutyák rengeteg örömöt és szeretetet adnak nekünk, itt az ideje, hogy viszonozzuk nekik. Ezért a közösségi kampány mellett a vállalatunk idén további 5 millió forintos adománnyal és állatok számára alkalmas gépjárművel segíti a menhelyek mindennapi munkáját a Hangya Közösség közreműködésével” – mondta Fedor Mariann a Cofidis Magyarország Marketing területvezetője.

A kampány kihívás és az adománygyűjtő akció december 10-ig tart!  TEGYÜNK EGYÜTT A MENHELYI KUTYÁKÉRT!

Bővebben a programról: www.cofidis.hu/kutyaszemmel

Kutyaszemmel program: A Cofidis legfontosabb értékei közé tartozik a gondoskodás és felelősség, így már az elmúlt években is foglalkoztak és aktívan tettek a társadalmat érintő problémák megoldásáért. A gondoskodás és a felelősségvállalás a családi környezethez tartozó, szinte családtagnak számító háziállatok körére is kiterjed a vállalatnál, éppen ezért indult el a Kutyaszemmel program idén, mely egyaránt támogatja a gazdás és a menhelyen élő kutyákat. Nyáron készült egy Kutyaszemmel országos reprezentatív kutatás, ahol felmérték a magyarországi kutyák és menhelyek helyzetét, annak érdekében, hogy igazán hasznos támogatást tudják nyújtani számukra. A Cofidis idén komoly lépéseket tesz a hazánkban élő négylábúak jobb létéért, felhívják a figyelmet a felelős állattartás fontosságára. Bővebben a programról: www.cofidis.hu/kutyaszemmel

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

WASHINGTON, DC - DECEMBER 7 : President Donald J. Trump stops to speak with reporters and members of the media as he walks to board Marine One and depart from the South Lawn of the White House on Friday, Dec. 07, 2018 in Washington, DC. (Photo by Jabin Botsford/The Washington Post via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.