Advent

Mikulásként köszönti a karácsonyt a rosszfiú

Kurt Russel családja manapság Coloradoban tölti a szeretet ünnepét.

Kurt Russel gyermekkorában kezdett filmezéssel foglalkozni az 1960-as években, ám hetvenedik életévéhez közelítve azóta is rendszeresen feltűnik különböző műfajú produkciókban. A 67 éves művész ezúttal  a Mikulás szerepére vállalkozott a most megjelent “A karácsonyi krónikák” című  amerikai filmben, melyben mint egy rosszfiú, a kalandvágyó és rosszindulatú fickó szerepében adja vissza a karácsony igaz szellemét.

A világhírű színész mostani szerepével kapcsolatban gyerekkorára emlékezett.

Amikor a producer megkeresett, és elmondta a film témáját, örömmel mondtam igent. A Mikulás nagyszerű dolog az életemben, erre a szülői házból emlékezem. Apám titokzatos jelenségként mesélt erről, és soha nem tudtuk, ő öltözött be Mikulásnak, vagy csak a segítője, sőt azon is gondolkodtunk, vajon anyánk  esetleg Mikulás a felesége? Ez a történet mindig a karácsonyi ünnepkör középpontja volt a családban

– nyilatkozta.

https://www.instagram.com/p/BqnOY6igZyB/

Kurt Russel családja manapság Coloradoban tölti a szeretet ünnepét. 35 éve van egy farmjuk, decemberben egy téli csodavilág, ahol többnyire hó is van. A meghitt hangulatú portát gyönyörűen feldíszítik ilyenkor, és a közös karácsonyi vacsora sem marad el. Idén talán filmet is néznek, és együtt élvezik majd “A karácsonyi krónikák” történetét.

Via Tribute – Kiemelt kép: MTI/EPA/Paul Buck

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik