Nagyvilág

Közzétették az ámokfutó republikánus elnökjelölt-aspiráns telefonszámát

donald trump (Array)
donald trump (Array)

Donald Trump korábban pártbéli riválisa telefonszámát vetette a nyilvánosság elé. A Gawker szerint a nyílt és tisztességes politikai vita megköveteli, hogy Trumpot is felhívhassuk.

Továbbra is kiélezett harc folyik a republikánusok köreiben azért, hogy eldőljön, ki legyen az, aki mögé az egész párt felsorakozik a jövő évi amerikai elnökválasztáson. A folyamat legszórakoztatóbb résztvevője kétségkívül a milliárdos Donald Trump, aki úgy halmozza a hajmeresztő bunkóságokat, mintha nem lenne holnap – ezek közül kétségtelenül az volt a legnagyobb suttyóság, amikor egyik pártbéli riválisa, Lindsey Graham szenátor telefonszámát odavetette a nyilvánosság elé, hogy hívják fel és kérjék számon.

Graham akkor vicces választ adott: közzétett egy videót, amiben a legkülönfélébb módokon pusztít el egy olyan kőkorszaki kihajthatós mobiltelefont, ami a védjegyévé vált, mert semmi pénzért nem hajlandó lecserélni ősrégi készülékét.

Most viszont a Gawker, a legnagyobb amerikai független blogbirodalom is válaszolt – „a nyílt és tisztességes politikai vita jegyében” kitette Donald Trump telefonszámát is.

A Gawker szerint Trumpnak amúgy is számos kínzó kérdésre kellene válaszolnia korábbi rasszista és más szempontból aggályos kijelentéseire vonatkozóan. Igaz, pillanatokkal azután, hogy megjelent Trump száma, már csak a hangpostája jelentkezett és az is megtelt. A portál egyébként arra biztatta olvasóit, hogy küldjék el, miről beszélgettek a republikánus elnökjelölt-aspiránssal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik