Belföld

Csak produkálta magát a tanárverő diák?

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a fővárosi, VIII. kerületi tanárverést. Az igazgató szerint a fiú csak produkálta magát. A tanár idegszanatóriumba került.

Csillag Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: az elsődleges információk alapján nem merült fel bűncselekmény gyanúja, a rendőrség közigazgatási eljárást indított az ügyben, ennek keretében tanúkat hallgatnak majd meg.

Ha a közigazgatási eljárás során felmerül a bűncselekmény gyanúja, a rendőrség elrendeli a nyomozást.

A Blikk pénteken egy mobiltelefonnal felvett videó alapján számolt be arról, hogy egy VIII. kerületi középiskola 16 éves diákja fizikaóra alatt odament tanárához, belerúgott, lökdöste és egy fém csapteleppel fenyegette. A lap beszámolója szerint az érintett pedagógust annyira megviselte az eset, hogy benyújtotta felmondását, s jelenleg idegszanatóriumban kezelik. Az iskola igazgatónője vizsgálatot indított.

Az MTV Híradójában megszólaltatott igazgatónő ugyanakkor azt mondta, a tanárát ütlegelő fiú nem durvaságból tette azt, amit tett, hanem azért, hogy “produkálja magát”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik