Belföld

Magyar kísérőlevélminta

Personal Select Személyzeti Tanácsadó Kft.

Köves Róbert
1234 Nagyváros, Fő u. 153
Tel: (123) – 456-7890

Personal Select Személyzeti Tanácsadó Kft.

Tisztelt Hölgyem / Uram!

A honlapjukon meghirdetett ‘Sales Director’ pozícióra küldöm pályázatomat.

Mellékelt önéletrajzomból kitűnik, hogy sokéves értékesítési és vezetői tapasztalattal rendelkezem a telekommunikáció területén. Munkámban mindig is a kihívást láttam, folyamatosan az új lehetőségek feltárására törekedtem. Jelenlegi munkakörömben sajnos ennek nincsenek meg a feltételei, ezért pályázom az Önök által meghirdetett pozícióra. Kialakult kapcsolatrendszerem, eddig elért szakmai eredményeim, képességeim és anyanyelvi szintű angol nyelvtudásom úgy gondolom alkalmassá tenne a meghirdetett pozíció betöltésére.

Mellékelten küldöm két nyelven megírt fényképes önéletrajzomat. Köszönöm megtisztelő figyelmét és egy személyes találkozó reményében várom mielőbbi válaszát.

Tisztelettel:
Köves Róbert

Budapest, 2004. november 4.

www.job4smarts.hu

Kovács István
1099 Budapest, Kiskőrösi út 41
Telefon: 555-5555 (otthoni)
Mobil: 06-309-555-555

Varga Károly
Számitástechnikai osztály
Processor Rt.

Tisztelt Varga Úr!

A Job4smarts web oldalán közétett hirdetésre küldöm jelentkezésemet, melyben angol nyelvtudással rendelkező, tapasztalattal számitástechnikai rendszergazdát keresnek budapesti irodába.

A ELTE villamosmérnöki karán végeztem. Tanulmányaim alatt több cégnél is dolgoztam, ahol betekintést nyertem többek között a nagygépes rendszerek müködésébe valamint a nemzetközi adatátvitel lehetöségeibe. Ekkor döntöttem el, hogy egy nagyvállalat számitástechnikai osztályán szeretnek dolgozni.

Mellékelt önéletrajzomból kitűnik, hogy olyan területen szereztem tapasztalatokat, ahol a pontosság, precízség elengedhetetlen szerepet töltenek be. Érdeklődési köröm a kisszámítógépektől egészen a nagygépes hálózatokra is kiterjed. Tárgyalóképes angolnyelvtudásal rendelkezem így a külföldi partnerekkel való kapcsolattartás sem jelent számomra akadályt. Az önök cégénél lehetőségem nyílna tudásom gyakorlatba való átültetésére és további fejlesztésére.

Kérem, biztosítsa nekem a lehetőséget, hogy személyesen fejtsem ki elképzeléseimet.

Tisztelettel,

Kovács István

Budapest, 2004. július 15.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik