Élet-Stílus

Molnár B. Tamás: Nem a saját pecsenyémet sütögetem

Visszautasítja a vele szemben megfogalmazott kritikákat Molnár B. Tamás, akiről vasárnap közölt cikket az fn.hu. A Magyar Gasztronómiai Egyesület egyik alapítója szerint téved, aki azt állítja, hogy nem minden önzetlenség nélkül áll a „gasztronómiai forradalom” élén.

Csúcsgasztronómiai intézet nyílik a belvárosban címmel közöltünk egy írást, amelyben többek között arról adtunk hírt, hogy a Magyar Gasztronómiai Egyesület részben állami segítséggel szeretne létrehozni egy olyan központot, amit
a magyar konyhakultúra fejlődésének szentelnének.

A projekt egyik motorja, Molnár B. Tamás már megosztotta elképzeléseit a kormány illetékeseivel, sőt az egyesület egyik tagja vásárolt egy 800 négyzetméteres ingatlant feltehetően erre a célra.

A cikkben név nélkül olyan, általunk elismert gasztro szakértők is megszólaltak, akik nem feltétlenül rajonganak Molnár B. Tamásért.

Volt, aki azt mondta, hogy Molnár a saját pecsenyéjét sütögeti, de többen azt is felrótták az intézet megálmodójának, hogy nem minden önzetlenség nélkül áll a „gasztronómiai forradalom” élén.

Szerkesztőségünket hétfőn levélben kereste meg Molnár B. Tamás, aki visszautasította az ellene felhozott vádakat. Szerinte valójában az történt, hogy a meg nem nevezett személyek állítólagos véleményébe burkolva hamis állításokat közöltünk.

Molnár B. Tamás levélt teljes egészében itt olvashatja el >>

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik