Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: Dior luxustelefon

Egy párizsi Dior-butik legújabb sztárja egy 18 ezer eurós mobiltelefon, amelybe 640 gyémántot építettek és krokodilbőr a bevonata. A cég meggyőződése, hogy egy éven belül 30 ezret eladnak belőle.

Korábban a Csúcsfogyasztóban:

A világ legszebb strandjai
Házak százmillió dollár fölött
Csúcs LED-órák

A telefon olcsóbb, acélváltozatát már 3500 euróért kínálják. A múlt évben világviszonylatban egymilliárd mobiltelefont vásároltak, tíz európaiból kilenc rendelkezik mobillal. Egyre több luxuscikk-gyártó vette fel a repertóárjába a mobiltelefont, a Dior is pont a felívelő trendre, és erre hivatkozva vélte úgy, itt az ideje, hogy egy telefon az ő luxuskivitelében is megjelenjen.

Csúcsfogyasztó: Dior luxustelefon 1

A Dior Phone-t a cég elsősorban nőknek szánja, mivel ők kétszer annyit használják mobiljaikat, és kétszer annyi mobilt is használnak, mint a férfiak.

Csúcsfogyasztó: Dior luxustelefon 1

“Ez is olyan, mint egy óra, egy szép toll, vagy egy ékszer” – mondta Sidney Toledano, a Dior Couture ügyvezető igazgatója a Corriere della Sera című olasz napilapnak. A vezető azt is elárulta, hogy nagy piacokra találnak Oroszországban, Keleten és a Közel-Keleten, ahol a vevők már megtanulták, “milyen a jó ízlés, az elegancia, a luxus”.

Erre a témára egy olvasónk hívta fel a figyelmünket.
Javasoljon Ön is témát a Csúcsfogyasztóba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik