Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: csúcs LED-órák

Korábbi darabok a Csúcsfogyasztóban:

Tíz feledhetetlen kaland
Tíz nélkülözhetetlen nyári holmi
Csúcs távirányítók

Egyre több LED (Light Emitting Diodes – fényt kibocsátó diódák) fényforrású elemlámpával, autólámpával találkozunk manapság, környezetvédő csoportok, környezetvédelemmel tudatosan foglalkozó cégek a Led-technológiában látják a jövő megoldását. A Csúcsfogyasztó most a divat és design területén keresett LED-technológiával működő órákat. Három kiemelkedő darabot találtunk. Nézze meg a csúcs LED-órákat!

—-Japán villanás—-

Az unikális formákról és újszerű megközelítéseiről híres TokyoFlash legújabb darabja az Infection. Elsőre talán nem tűnik könnyűnek ezen órákról az idő leolvasása, a folyamat azonban gyorsabban megy, mint hinnénk. A lényeg a színeken van: a piros LED-ek az órákat, a sárga LED-ek az öt perces intervallumokat, míg a zöld LED-ek az egyperces intervallumokat jelölik. A felső gomb megnyomásával villogásba kezd az egész felület és utána áll be a megfelelő időre, az alsó gomb megnyomásával rögtön az aktuális időt mutatja. Az eredeti bőrszíjas időmérő 14 ezer jenbe, azaz mintegy 20 ezer forintba kerül.

Csúcsfogyasztó: csúcs LED-órák 1

TokyoFlash

—-Kristályfények—-

A Swarowski nem marad ki egy fejlődő technológiai szegmensből sem, így a LED-órák piaca sem lehet teljes nélküle. Az Ilja Jakovlev által tervezett Signity Watch kollekció számainak digitális felületét Swarowski kristályokból készítik, az órák fényének színe és fényerőssége egyénileg állítható. Árat a gyártó Zima még nem közölt, de tippünk az, hogy nem lesz olcsó.

Csúcsfogyasztó: csúcs LED-órák 1

—-Varázsdoboz és karpánt—-

A sportos formákat és életstílust kedvelőket célozta meg kollekciójával a Time-It, melynek LED-órái a nyolcvanas éves csuklópántjaira próbálnak hasonlítani. A vízálló szilikon bevonatú darabok kényelmesen rátekerednek a csuklóra, a LED-pöttyök felső sora az órákat, az alsó a perceket mutatja.

Csúcsfogyasztó: csúcs LED-órák 1

Az óra úgynevezett „Magic Box”-ban, varázsdobozban jön, mely egyben a töltője is. A dobozba csupán be kell tenni az órát, amely kóboráram segítségével feltölti az órák akkumulátorát. Rengeteg színben, 200 dolláros áron – mintegy 30 400 forintos áron szerezhető be.

Csúcsfogyasztó: csúcs LED-órák 1

Javasoljon Ön is terméket a Csúcsfogyasztóba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik