Szórakozás

Fia iskolájában karambolozott Homonnay Zsolt

Az Operettszínház művészének autója a minap falnak csapódott; szerencsére senki nem sérült meg.

Különös baleset történt Homonnay Zsolttal. A színész-énekes éppen kisfiát vitte iskolába, amikor úgy gondolta, megiszik még egy egy kávét a büfében. Eszébe sem jutott, hogy az autója is követni fogja.

“Úgy gondoltam, hogy a szokásosnál előbb megyek be a színházba, hogy átnézzem a szövegeimet, és felkészüljek rá. Már az iskola büféjében voltam, amikor egyszer csak egy anyuka jött a hírrel, hogy egy autó csapódott az épület falába. Amikor megmondta, hogy egy Ford az, már tartottam tőle, hogy az én autómról van szó, és sajnos be is igazolódott a félelmem. A laza talajon álló autó megcsúszott, és a behúzott kézifék ellenére legurult a nagyjából hat méter magas dombról, majd az iskola falába ütközött” – mesélte Homonnay a Blikknek. Szerencsére senkinek nem esett baja, viszont az autó hátulja teljesen összetört, a terem ablaki betörtek és az épület fala is megsérült.

Nagyon ideges lettem, mert rögtön eszembe jutott, hogy akár nagyobb baj is lehetett volna, ha áll ott valaki, de szerencsére épp senki nem járt arra” – mesélte a színész, aki azt is elmondta, természetesen a kézifék be volt húzva, így valószínűleg valamilyen műszaki probléma okozhatta a balesetet.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik