Szórakozás

Polyák Lillát egy lakástűz hozta össze férjével

A színésznő fiatalkori figyelmetlensége majdnem tragédiába torkollott, mégis sokat köszönhet veszélyes kalandjának.

Polyák Lilla saját bevallása szerint is féktelen volt főiskolai évei alatt. Sokat bulizott és ilyenkor bizony nem volt túl felelősségteljes. Így történt meg az is, hogy egy működésben lévő infralámpával majdnem leégette a lakását. Ennek ellenére nem bánja a dolgot, hiszen férjével, Homonnay Zsolttal való kapcsolata emiatt érkezett fordulóponthoz.

“Főiskolás voltam és még éppen nem teljesen voltunk együtt a Zsolttal, amikor történt ez a házleégetés. Ez volt az utolsó pillanat, ami minket végleg összehozott. Egy infralámpát bekapcsolva hagytam az ágyon és elaludtam mellette. Arra ébredtem, hogy körbeégett a szivacságy körülöttem és tele van füsttel az egész lakás. Egy kisebb füstmérgezést kaptam, de kimenekültem. Ez volt az a pillanat, amikor a Zsolt elvitt egy kávézóba, leültetett és azt mondta, hogy ön- és közveszélyes vagyok, ezért muszáj összeköltöznünk, hogy vigyázzon rám” – mesélte a színésznő a 8:08 Minden Reggelben.

A pár azóta is boldog kapcsolatban él és rendszeresen ápolják szerelmüket. Legutóbb például egy luxusszállodában kényeztették magukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik