Belföld

Megtaláltuk Orbán Ráhel kiszivárgott képeit

Valaki visszaélhetett a családi képekkel, de az is előfordulhat, hogy a miniszterelnök lánya maga töltötte fel azokat egy Tumblr-oldalra.

Ahogyan korábban megírtuk: Orbán Ráhel jogi lépéseket helyezett kilátásba az internetre kikerült családi fényképek miatt.
Az ominózus fotókat a Hír24 megtalálta, azonban sem linkkel, sem másmilyen módon nem közölhetjük azokat jogi okokból.

A Tumblr-oldalra összesen 56 kép került fel, amelyeken egy tipikus családot látunk pihenés közben. A nyaralási dokumentációk minden kelléke megtalálható a nyári hangulatú galériában: naplemente, ölelkező család, hullámzó tenger, sőt, a napágyon könyvvel a kezében pihenő félmeztelen Orbán Viktort is megörökítették.

A képekhez kis üzenetek is tartoznak, azonban nem győzzük hangsúlyozni: nem biztos, hogy ezeket a kommentárokat maga Orbán Ráhel fűzte a képekhez. Ezek szerint a miniszterelnök lánya Horvátországban, illetve az Olaszországban található Perinaldóban és Dolceaquaban pihent, férjével, Tiborcz Istvánnal pedig Monte Carlóban is megfordultak. Annyi biztos: szelfibotot nem vittek magukkal a nyaralásra.

Olaszországi képeinél megjegyzi: „Felteszem az olaszorszagi kepeket is.Csak hogy lassatok, hogy kikerekedtem a sok agroturizmotol….:)”

Több felvétel is egy hajón/yachton/vitorláson készült, ezeken Orbán Ráhel mellett testvére, Flóra, valamint szülei is szerepelnek. Egy csoportképen Lévai Anikó fürdőruhában fekszik, egy Orbán Viktorról szintén a vizi járművön készült portré alá pedig ezt a megjegyzést helyezték el: „Gazsi 29 ev mulva…:)” Erre rímelve a következő felvételen pedig Orbán Gáspár szerepel napfürdőzés közben, ehhez a következő kommentár tartozik: „Apa 29 evvel ezelott….”

A kiránduláson a dokumentáció tanúsága szerint az Orbán-család mind az öt gyermeke részt vett.

Az egyik képaláírás így szól: “A cimet senki sem tudja csak ti.Ne adjatok ki senkinek, mert nem szeretnenk, ha barki latna oket…”

Szerkesztőségünk ebből arra következtet: meglehet, hogy a miniszterelnök lánya saját maga hozta létre a mikroblog-oldalt magánfelhasználásra, azonban a link rossz kezekbe kerülhetett, de egyébként sem bonyolult rátalálni.

A Tumblr-oldal így kezdődik:

Szia Anyu es Apu!!
csinaltam en is egy oldalt, es most felteszem a nyari kepeket.
Eloszor a horvatorszagiakat.Kommentart nem irok, mert szerintunk a kepek magukert beszelnek.Sacival nagyon jokat nevettunk.Azt hiszem sikerult megoriznunk annak az egy hetnek a hangulatat.
Jo kep nezegetest!
puszi R G S R F

UPDATE: A szóban forgó Tumblr-oldalt törölték…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik