Belföld

Privát fotók szivárogtak ki Orbán Ráheltől

iphone(2)(960x640).jpg (iphone)
iphone(2)(960x640).jpg (iphone)

A félmeztelenül napozó Orbán Viktorról is került ki kép. Súlyos bűncselekmények gyanúját veti fel az eset – írta a miniszterelnök lánya.

Közleményt adott ki Orbán Ráhel, melyben azt írja, hogy jogsértő módon személyes, a családi nyaralásairól készült képek kerültek ki az internetre. A szükséges jogi lépéseket haladéktalanul megteszi, egyben figyelmeztetett, hogy a képek bármilyen jellegű felhasználása jogi eljárásokat von maga után.

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője közölte: a miniszterelnök álláspontja az, hogy kár fényképeket lopkodni, aki kíváncsi a családi nyaralásukra, annak szívesen ad fényképeket.

Csütörtökön a Tumblr-en keringett egy kép, mely Orbán Viktort félmeztelenül, napozás közben ábrázolja, kék alapon virágmintás napozóágyon. Az őszülő mellkasszőrzetű, vöröslő arcú miniszterelnök kelletlen arccal konstatálja a fényképezést, miközben hastájékon egy Századvég-kiadású Fukuyama-könyvet tart maga előtt, jobb kezében piros tollat fog.

Tavaly áprilisban kiderült, hogy Orbán Ráhel 2013 őszén megtartott esküvőjén telefonokat loptak. Az ügyben szokatlanul nagy erőket mozgósítottak a hatóságok, a Nemzeti Nyomozó Iroda életvédelmi osztálya nyomozott, sok milliós költséggel DNS mintát is vettek az esküvőn dolgozóktól. Azt nem tudni, hogy a nyaralási képek kiszivárgása összefüggésben van-e az esküvői telefonlopással.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik