Foci

Gera Zoltánt bárki ingyen viheti

gera zoltán (gera zoltán, )
gera zoltán (gera zoltán, )

Egyelőre szabadon igazolható a súlyos sérülése után lábadozó Gera Zoltán, mert nincs szerződése a West Bromwich Albionnál.

Nem tudni, hol folytatja a 77-szeres magyar válogatott játékos, hiszen a birminghami csapattól akár ingyen is elvihető jelenleg. Mindez azt jelenti, hogy nem hosszabbítottak vele szerződést, Vladan Filipovics menedzser már május 29-én bejelentette, hogy a birminghamiek nem élnek opciós jogukkal.

Ez nem azt jelenti, hogy nem is kötnek vele mégis szerződést, csak erre már kevesebb az esély. Gera Zoltán jó formában volt, amikor januárban korábban műtött térdére rásérült.

Gera 2004-ben igazolt a Ferencvárostól a West Bromhoz, ahol a közönség egyik kedvence volt. Mint ahogyan Londonban is, a Fulhamben 2008 és 2010 között játszott, a kiscsapattal eljutott az Európa Liga döntőjébe, emlélezhetünk, hogy a Hamburgot éppen az ő góljával verte ki az elődöntőben a Fulham.

2011-ben tért vissza a WBA-hoz. Most azon labdarúgók közé tartozik, akik szabadon igazolhatóak. Gera korábban elmondta, nem szeretne hazatérni (bár a Fradiban tárt karokkal várnák), így minden bizonnyal Angliában marad (ha keresik).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik